Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zakładamy nową partię - czekam na elektorat

bobiczek

Recommended Posts

Partia nazywać się będzie - NORMALNI.

Ja oczywiście jako założyciel przewodniczący.

Retro - wicek

Pepeg - rzecznik - wygadany, bezkompromisowy

Lump - na pożarcie mediom

resztę kolektywu dopisujcie sami.

Skarbnikiem pewnie Dagulka chyba

Program - normalny jak w nazwie partii.

Mamy szansę zaistnieć?

PS:

zboża z wagonów jakby co nie wysypujemy.

I proszę o wpisy samych niekaralnych

:D

• Odpowiedzi 854
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... czy powyżsi się już zapisali ? ... jakieś deklaracje członkowsie do wypełnienia ? :lol: :wink:

... znając Pepega nie sądzę, że chciałby zostać "zaszufladkowany" do NORMALNYCH :lol: ... osobiście zresztą również bym nie chciał :roll: :wink:

(trochę mnie to przypomina "Klub Prawdziwych Mężów" - z "Brodą") :oops: ... no ale mnie to choć w części usprawiedliwia, przez niektórych uważany jestem jako "nienormalny" 8) :lol: :wink:

Nowej Partii sukcesów na każdym polu tym niemniej życzę :)

Gość Pepeg z Gumy
... czy powyżsi się już zapisali ? ... jakieś deklaracje członkowsie do wypełnienia ? :lol: :wink:

... znając Pepega nie sądzę, że chciałby zostać "zaszufladkowany" do NORMALNYCH :lol: ... osobiście zresztą również bym nie chciał :roll: :wink:

(trochę mnie to przypomina "Klub Prawdziwych Mężów" - z "Brodą") :oops: ... no ale mnie to choć w części usprawiedliwia, przez niektórych uważany jestem jako "nienormalny" 8) :lol: :wink:

:D:D:D

Szacunkiem oraz uczuciem męskim choć szorstkim darzę Cię za to Szajbusie , niemal tak mocno jak kocham Twoje sznycle i rolady. :p :p :p

Chef!

jestes 2 vice

Zasługujesz.

Będziesz zbierał głosy wśród Polonii

Dzięki Prezesie za propozycje zaszczytów, ... niestety nie jestem godzien ich przyjąć :(

Po konsultacjach z Jednostką Nadrzędną, nie wyraziła ona absolutnie zgody na moje "znormalnienie", twierdząc przy tym, że mogę stracić w takiej sytuacji poczucia dystansu i humoru (jak się wyraziła), - nie dość, że ciemiężony jestem niezmiernie, postępując "wbrew", sytuacja moja uległa by pogorszeniu.

Ponadto wśród Polonii nie mam żadnego posłuchu, szczególnie tej jej inwestorskiej części z Greenpoint'u, że o elementach "etno" nie wspomnę.

Dodatkowo, otrzymałem nie nadające się do przynależności w przedmiotowej Partii, rekomendacje od Kolegi Pepega (a jak ważne są w dzisiejszej dobie rekomendacje, nie muszę chyba wyłuszczać).

Na zakończenie chciałbym tylko delikatnie nadmienić, że pozostanę dalej wśród swoich "sznycli i rolad" ponieważ trochę się na tym znam (a niektórzy to je nawet lubią), a na działalności partyjnej i zbieraniu głosów wcale.

Pozostaję z poważaniem

Szajbnięty Garkotłuk

Chef Paul