bobiczek 10.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Partia nazywać się będzie - NORMALNI. Ja oczywiście jako założyciel przewodniczący. Retro - wicek Pepeg - rzecznik - wygadany, bezkompromisowy Lump - na pożarcie mediom resztę kolektywu dopisujcie sami. Skarbnikiem pewnie Dagulka chyba Program - normalny jak w nazwie partii. Mamy szansę zaistnieć? PS: zboża z wagonów jakby co nie wysypujemy. I proszę o wpisy samych niekaralnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Byle członków na gwałt nie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.06.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 a mogą być normalni inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ... czy powyżsi się już zapisali ? ... jakieś deklaracje członkowsie do wypełnienia ? ... znając Pepega nie sądzę, że chciałby zostać "zaszufladkowany" do NORMALNYCH ... osobiście zresztą również bym nie chciał (trochę mnie to przypomina "Klub Prawdziwych Mężów" - z "Brodą") ... no ale mnie to choć w części usprawiedliwia, przez niektórych uważany jestem jako "nienormalny" Nowej Partii sukcesów na każdym polu tym niemniej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.06.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Chef!jestes 2 viceZasługujesz.Będziesz zbierał głosy wśród Polonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 10.06.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oo, Polska Partia Piratów? Wspaniale! Zapisuję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 10.06.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 100 milionów cegieł dla każdego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.06.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ... czy powyżsi się już zapisali ? ... jakieś deklaracje członkowsie do wypełnienia ? ... znając Pepega nie sądzę, że chciałby zostać "zaszufladkowany" do NORMALNYCH ... osobiście zresztą również bym nie chciał (trochę mnie to przypomina "Klub Prawdziwych Mężów" - z "Brodą") ... no ale mnie to choć w części usprawiedliwia, przez niektórych uważany jestem jako "nienormalny" :D:D Szacunkiem oraz uczuciem męskim choć szorstkim darzę Cię za to Szajbusie , niemal tak mocno jak kocham Twoje sznycle i rolady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.06.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ejjjjjjjj! nie róbcie sobie jaj, tylko poważine podejdźcie do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.06.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ejjjjjjjj! nie róbcie sobie jaj, tylko poważine podejdźcie do tematu Posłuchaj no nielocie Zmieniasz nazwę, dajesz we władanie dolnośląskie oraz Kurnik i wchodzimy w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 10.06.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ja zajmę się strukturami młodzieżowymi ...oczywiście zgłaszam swój aneks do partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Lubię lezeć i pić szampana. Znajdzie się jakaś funkcja? Uprzedzę ewentualne złośliwości: funkcja Anety K jest poniżej moich kompetencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Chef! jestes 2 vice Zasługujesz. Będziesz zbierał głosy wśród Polonii Dzięki Prezesie za propozycje zaszczytów, ... niestety nie jestem godzien ich przyjąć Po konsultacjach z Jednostką Nadrzędną, nie wyraziła ona absolutnie zgody na moje "znormalnienie", twierdząc przy tym, że mogę stracić w takiej sytuacji poczucia dystansu i humoru (jak się wyraziła), - nie dość, że ciemiężony jestem niezmiernie, postępując "wbrew", sytuacja moja uległa by pogorszeniu. Ponadto wśród Polonii nie mam żadnego posłuchu, szczególnie tej jej inwestorskiej części z Greenpoint'u, że o elementach "etno" nie wspomnę. Dodatkowo, otrzymałem nie nadające się do przynależności w przedmiotowej Partii, rekomendacje od Kolegi Pepega (a jak ważne są w dzisiejszej dobie rekomendacje, nie muszę chyba wyłuszczać). Na zakończenie chciałbym tylko delikatnie nadmienić, że pozostanę dalej wśród swoich "sznycli i rolad" ponieważ trochę się na tym znam (a niektórzy to je nawet lubią), a na działalności partyjnej i zbieraniu głosów wcale. Pozostaję z poważaniem Szajbnięty Garkotłuk Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 10.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nazwa jest porąbana ........ zastanawiam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 10.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jako, że niekaralny jestem to proszę mnie przyjąć może na razie na "zwykłego członka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 10.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jakby co to ja mam dyktafon. Może się przydać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 to ja mogę być w opozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jesli lump praski na pozarcie to jestem i przed- zartem jak i po-zarcie cala chetna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 10.06.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Partia nazywać się będzie - NORMALNI. (...) PS: zboża z wagonów jakby co nie wysypujemy. I proszę o wpisy samych niekaralnych Myślisz o jakimś hiperimmunitecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.06.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Partia nazywać się będzie - NORMALNI. (...) PS: zboża z wagonów jakby co nie wysypujemy. I proszę o wpisy samych niekaralnych Myślisz o jakimś hiperimmunitecie? O takich, co hiperimmunitet posiadają. Ja niekarana, ale raczej karalna To chyba się nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts